Så er der igen nyheder fra Livsydershoppen.dk i Stenlille. Livegood har lanceret Hormonbalance for kvinder og Multivitamingummi til børn.

Ikke to kvinder er ens

Den kvindelige hormonelle cyklus er utrolig kompleks og ofte misforstået. Enhver kvinde kan relatere, og alligevel er der ikke to kvinder, der er ens. Grundårsagen til hormonelle udsving kan være mangefacetteret.  Men tegnene og symptomerne er ofte relaterbare; svedtendens og rødmen omtales ofte som hedeture, menstruationssmerter, ubehagelig oppustethed med appetitløshed, uberegnelige humørsvingninger og en generel følelse af generel ubehag. Den gode nyhed er, at der er vigtige diæt-ingredienser, som drastisk kan forbedre disse symptomer naturligt. Disse sunde plantebaserede ekstrakter er videnskabeligt fremskaffede ingredienser af højeste kvalitet, der er rodfæstet i mange års videnskab og erfaring for at forbedre de progesteron- og østrogenudsving, der opstår i forskellige stadier af vores liv, og som har vist en reduktion i symptomernes sværhedsgrad.

✓ Lette oppustethed 

✓ Forbedre humør 

✓ Lindre menstruationssmerter 

✓ Reducere madtrang 

✓ Understøtte hormonbalancen

Multivitamingummi til børn

At opdrage et barn er svært. Det er endnu sværere at få et barn til at spise sund mad. I dag markedsfører fødevarevirksomheder kunstige fødevareingredienser til vores børn for at gøre dem attraktive og endda vanedannende! Så vi forældre er nødt til at tage ekstra forholdsregler for at sikre, at vores børn får de næringsstoffer, deres voksende kroppe har brug for, og som de IKKE får fra den mad, de spiser.

Som forældre forstår vi, hvor frustrerende det kan være, og mange gange står vi tilbage med flere spørgsmål end svar. Hvorfor er 30 % af børn overvægtige eller fede? Hvorfor mangler de energi? Hvorfor er de mere syge end nogensinde før i historien? Det handler næsten altid om kvaliteten af ​​maden og de ingredienser, der er i vores fødevareforsyning. Og værre er, at vitaminvirksomhederne ikke har gjort et godt nok stykke arbejde med at formulere børns specifikke behov, indtil nu.

LiveGood Children’s Organic Multi-Vitamin Gummy er børne- og forældregodkendt! Det er velsmagende, så du behøver ikke kæmpe den kamp hver dag. Det er USDA-certificeret økologisk. Den indeholder kun næringsstoffer af højeste kvalitet i de mest biotilgængelige former. Endelig er de tredjepartstestet grundigt for forurenende stoffer som metaller, skimmel/gær/bakterier og pesticider for at sikre, at de er 100% rene.

✓ USDA-certificeret økologisk 

✓ Alle essentielle vitaminer 

✓ Støtte hjernens udvikling 

✓ C-vitamin og zink til immunstøtte 

Hold dig opdateret om nye varer på Livsnydershoppen.dk på Facebook: https://www.facebook.com/Livsnydershoppendk

Handler du på webshoppen her, får du en ekstra rabat på $5 : https://www.LiveGood.com/Livsnyder369

Pressefoto