Nu bliver det lettere for både nye forældre og potentielle medarbejdere at få et indtryk af Sorø Kommunes dagtilbud. Nye hjemmesider sætter dagtilbuddene på landkortet og giver et indblik i hverdagen i dagpleje, vuggestuer og børnehaver.

Sorø Kommunes dagtilbud er kommet på nettet. Med nye, mobilvenlige hjemmesider kan både nye forældre og potentielle medarbejdere få et indblik i børnehusenes og dagplejens hverdag.

Britta Huntley, der er områdeleder for Område Nord, siger:

”Hjemmesiderne er først og fremmest med til at sætte dagtilbuddene på landkortet. Nye forældre kan gå på opdagelse og få et indtryk af de forskellige dagtilbud, før de vælger dagtilbud til deres børn. Og forældre til børn i dagtilbuddene får endnu bedre muligheder for at følge med i hverdagens aktiviteter.”

Pædagoger, kig her!
Men hjemmesiden tjener også et andet vigtigt formål, fortæller Johanna Jonsdottir, der er områdeleder i Område Syd.

”Vi henvender os også til pædagoger, pædagogiske assistenter og studerende, som gerne vil vide mere om mulighederne for at arbejde i et af vores dagtilbud. Vi har en fantastisk vifte af vidt forskellige, skønne dagtilbud, så hvad enten man drømmer om at arbejde i en stor eller en mindre institution, på landet eller i byen, med udeliv og natur eller kreativitet og demokrati i børnehøjde, så findes muligheden hos os,” siger hun.

Find de nye hjemmesider her: dagtilbudsoroenord.aula.dk og dagtilbudsoroesyd.aula.dk

Alsted-Fjenneslev Børnehus. Foto: Søs Savage