Sorø Privatskole holder torsdag den 2. juni fra kl. 17-18 et informationsmøde for forældre til børn i de kommende 0. klasser i skoleåret 2023/24. Mødet foregår i skolens gymnastiksal på Frederiksvej 8.

På infomødet fortæller skoleleder Nanna Kofoed Øhrgaard og afdelingsleder for indskolingen Johnnie Christiansen om skolen, SFO og førskolen, Spiren.

Alle forældre, der vil vide mere om Sorø Privatskole, er velkomne til at deltage. Mødet kræver ingen tilmelding.

”Vi har i mange år haft stor søgning til skolen. Naturligvis især fra Sorø, men i dag kommer vores elever fra de omkringliggende byer som Stenlille, Dianalund, Glumsø, Fuglebjerg, Ringsted og Slagelse”, siger skoleleder Nanna Kofoed Øhrgaard.

Sorø Privatskole er kendetegnet ved høj trivsel og høj faglighed: Det er en skole, hvor eleverne har det sjovt i et inspirerende læringsmiljø.

”Vi hører fra forældrene, at det har stor betydning for dem, at vi har sat trivsel på skoleskemaet, hvor vi har mål for, hvordan eleverne skal trives på skolen. Vi tjekker, at den enkelte elev har det godt, at hver elev trives sammen med kammeraterne, og at de fungerer godt i det omgivende samfund. Kombineret med en høj faglighed i undervisningen, hjælper vi eleverne med at komme godt videre i livet og uddannelsesverdenen efter endt grundskole”, siger afdelingsleder Johnnie Christiansen.

Skolen har i april taget imod 53 børn i førskolen, Spiren, hvor børnene frem til sommerferien skal vænne sig til de nye forhold på Sorø Privatskole, før de efter sommerferien begynder i 0. klasse.

”Vi håber, at mange forældre vil deltage i vores møde for at lære vores skole at kende og få indblik i, hvordan vi hjælper deres børn med at få en tryg og rolig overgang fra børnehave til skole,” siger Johnnie Christiansen.

 

Sorø Privatskole har i april taget imod 53 børn i førskolen, Spiren, hvor børnene frem til sommerferien skal vænne sig til de nye forhold på Sorø Privatskole, før de efter sommerferien begynder i 0. klasse. På foto ses børnene i én af grupperne. Foto: Sorø Privatskole