Den 1. oktober var der stiftende generalforsamling for Sorøs nye skateboardforening “Skuret22”. Foreningens mål er at skabe bedre faciliteter for skaterne i Sorø og omegn – også om vinteren og når vejret er dårligt.

Til foreningens bestyrelse blev otte voksne skatere valgt. Foreningens formandspost gik til Frank Vestbo-Nielsen og posten som næstformand gik til Jan Eskehøj Jessen. Foreningen øvrige bestyrelse består af Mark Darré (kasserer), Loui Kofoed Strandgaard, Theis Petersen, Ulrik Ishøj Søndergaard og Mads Emil Jannerup.

I bestyrelsen er folk med mange års erfaring indenfor teknisk tegning og konstruktion af skateparks, kræfter der var med da Næstved Skatehal blev etableret, og folk der kan finde ud af at rejse penge. Med den erfaring og kompetence som bestyrelsen samlet set repræsenterer, tillader foreningen sig at have et meget højt ambitionsniveau:

Vi ønsker at etablere en Skatehal af så høj kvalitet og med så meget karisma at alle skatere i landet kender til den og ønsker at besøge den.

Når skateparken er etableret ønsker vi at Sorøs foreningsliv kan benytte sig af hallens faciliteter – også til andre formål end at stå på skateboard. Ideelt set vil vi gerne placere en hal et sted hvor alle fra Sorø, Dianalund og Stenlille har nem adgang via bus, men den endelige placering af hallen er endnu ikke fastlagt.

Arbejdet med at tegne og lave budget er allerede startet. Dette er udgangspunktet for at vi kan rejse penge til etablering og drift.

Foto: ABW