Sportsrådet i Sorø  samler i år for 33. gang kommunens foreninger og institutioner om Sommerferieaktiviteter til kommunens børn og unge. Børnene har – mere end nogensinde – brug for aktiviteter. Og så er det samtidig alle tiders chance for at vise din forening eller institution frem for nye medlemmer eller gæster.

Tilmeld dig her senest onsdag den 12. maj 2022

Tilskud
Sportsrådets tilskud til foreninger med gratis aktiviteter forventes i år at blive 200 kr./time pr. aktivitet til deling mellem instruktørerne. Med et maksimum på 3 timer pr. dag og 24 timer i alt, med mindre andet er aftalt med Sportsrådet. De forventer, at der altid er mindst 2 instruktører/voksne tilstede.

Markedsføring
Der vil – hvis der er tilmeldinger nok inden deadline – blive udarbejdet og uddelt et inspirationshæfte til alle skoleelever i Sorø Kommune. Hjemmesiden Sommer i Sorø vil blive intensivt markedsført via postkort, facebook og skole/elev/forældreplatformen AULA.

Der bliver desuden ophængt plakater og/eller uddelt flyers på strategiske steder, daglige opdateringer med aktuelle aktivitetsforslag på lokale, sociale medier i hele kommunen samt ugentlige annoncer og omtaler i den lokale presse.

Send gerne ideer – også de løse!
Sommerferien er her før du aner. Og selv om ferien er lang, så haster det. Så send os din idé – også selvom aktiviteten ikke er helt på plads! Sportsrådet i Sorø er klar til dialog og følger op på alt.

 

Foto: Sportsrådet