På trods af over 30 tilmeldte virksomheder fra Ringsted, Roskilde, Køge og Sorø er der stadig plads til flere virksomheder på Job- og uddannelsesmessen i Ringsted. Job- og uddannelsesmesse Ringsted 2022 og mange konkrete job samt uddannelsesmuligheder bliver præsenteret!

Arbejdsmarkedscentret i Ringsted Kommune holder Job- og uddannelsesmesse den 3. maj 2022 i Ringsted Kongrescenter. Virksomhederne har konkrete jobs med på messen og ser frem til at møde en masse kvalificerede ansøgere.

Virksomhederne mangler kvalificeret arbejdskraft og uddannelses institutionerne ønsker deltagere på deres uddannelser. Job- og uddannelsesmesse Ringsted 2022 er derfor et godt sted og en god markedsføringsplatform for interessenterne.

Der er i år sat ekstra fokus på mulighederne for at få en elev- eller læreplads og på borgere visiteret til et flexjob. Virksomheder, som tilbyder elev- eller læreplads, er samlet på messen i eget markeret område. På samme måde vil virksomhederne, som tilbyder jobmuligheder til flexjobbere, også være samlet i eget markeret område.

Job- og uddannelsesmesse Ringsted 2022 er med til at sikre den korteste og mest direkte vej til virksomhederne og uddannelsesinstitutionerne. De besøgende på messen får stor mulighed for at få netop den kontakt til de virksomheder som den enkelte prioriterer.

De fleste brancher er repræsenteret og uddannelsesinstitutionerne dækker et meget bredt udvalg af uddannelsesmuligheder både teoretiske og mere praktiske samt en kombi-uddannelse hvor der både er en del teori men også er praktisk orienteret.

“Vi håber på rigtig mange besøgende kigger forbi messen. Ledige borgere i Ringsted Kommune bliver inviteret til at deltage på messen og alle andre fra hele Sjælland er yderst velkomne,” oplyser leder i ArbejdsMarkedsCenter Ringsted Emil D. H. Dominiak.

Læs meget mere på www.jobmesse.ringsted.dk.

Foto: ABW