En af Danmarks førende rytmiske organister kommer til Sorø i samarbejde med Sorø Jazzfestival. Koncerten er en del af Klassisk i Sorø og finder sted i Sorø Klosterkirke den 27. juli kl. 19.

Komponist, jazzpianist og organist Mads Granum er en af Danmarks mest markante fornyere af den kirkemusiske tradition, hvor han med udgangspunkt i sine jazzrødder leverer egne fortolkninger af kirkemusik og den nordiske salmetradition.

Til koncerten den får I mulighed for at opleve en orgelkoncert der i den grad skiller sig ud. Hør kirkeorgelet spille swingende jazz, bebop, salsa, ragtime og meget andet samt jazz-kvintetten, hvor Mads Granum skifter orglet ud med kirkens flygel.

MADS GRANUM KVINTET
Vokal – Regitze Glenthøj
Saxofon – Mads Hansen
Piano – Mads Granum
Kontrabas – Jesper Bodilsen
Trommer – Ricco Victor

Mads Granum har markeret sig både som jazzpianist, komponist af nye salmer og som rytmisk organist. Han har melodier med i Højskolesangbogen, Den Islandske salmebog, 100 salmer og Kirkesangbogen. Han har udgivet rytmiske orgelstykker, som bliver spillet af organister så langt væk som USA, Australien og New Zealand. Han har optrådt i Rusland til verdens eneste Jazz & pipeorgan festival og er fast keyboard spiller for bl.a. Thomas Eje, Linie 3 og Promenadeorkestret.

Læs mere og bestil billetter på  soroemusik.dk. Børn og unge under 18 år gratis.

MADS GRANUM KVINTET. Pressefoto