Lola Jensen, socialpædagog, familievejleder og kendt fra blandt andet Go’ Morgen Danmark og ‘Hjælp – vi har børn’ på TV3 holder foredrag på Sorø Bibliotek torsdag den 19. maj kl. 19.

Lola Jensen har en bred erfaring omkring det, der rører sig i “Familien Danmark” netop nu.

”Alle forældre vil jo faktisk deres børn det bedste. Det er bare ikke altid, at mål og handling kommer til at stemme overens. Måske fordi usikkerhed, dårlig samvittighed, manglende selvtillid, stress, osv. overhaler de gode intentioner,” lyder det fra Lola Jensen.

Denne aften giver hun rundhåndet ud af sine ideer til, hvordan familielivet bedst kan fungere, og hvordan de gode intentioner kan blive virkeliggjort i hverdagen med små børn. Der vil være masser af små eksempler, som er hentet lige ud af en almindelig families hverdag.

Humor i hverdagen
På sin levende og humoristisk måde giver Lola Jensen en masse inspiration og forslag til at undgå almindelige hverdagsgnidninger, og se lysere på situationerne. Det bedste er nok, at hun giver os følelsen af at være gode nok, giver os en lyst til at være lidt mere positive overfor eget familieliv, og giver os mod til at fastholde den opdragelse vi selv tror på.

Foredraget er en del af læsefestivalen ÆllebælleMAJfortælle. Billetter á 50 kr. fås på soroebib.dk, hvor man også kan læse hele festivalprogrammet.

Lola Jensen. Pressefoto.