Hvert et mål tæller! Det hører man en gang imellem sin håndboldtræner sige, men i den kommende weekend får den sætning altså en lidt anden og mere meningsfuld betydning. For hvert mål, der bliver scoret i weekendens håndboldkampe, tæller nemlig med i indsamlingen til Danmarks Indsamling.

Når håndboldspillere over hele landet scorer et mål, uanset om det er i en U11-kamp, i Serie 3 eller i en ligakamp, så bliver der doneret 50 kroner direkte til Danmarks Indsamling.

Det er virksomheden A.P. Møller – Mærsk og A.P. Møller Fonden, der er gået sammen med Dansk Håndbold Forbund, om at donere et større beløb til Danmarks Indsamling under kampagnen Scor et Verdensmål for Danmarks Indsamling.

Håndboldspillere over hele landet er med til at afgøre beløbets størrelse i weekenden, og hvor meget det er lykkes at samle ind i alt afsløres først ved det store show den 29. januar kl. 19.00 på DR1.

Håndboldforeningen Sorø, i daglig tale HF Sorø, er en sammenslutning af håndboldafdelingerne i Pedersborg G&I, Alsted Fjenneslev G&I og Slaglille-Bjernede G&I.

Foto: ABW