D. 27. august kl. 10-16 deltager Karin van Everdinck, Diplom Kunstterapeut MPF og indehaver af Everdinck Kunstterapi, i Krea-messe i Nordhallen, Nørrevangstorvet 8, Slagelse. Du kan finde hende på stand nr. 3 lige v/foyeren og cafeteria.

Her kan du få en snak om kunstterapi, som er en terapiform, hvor en kreativ proces kan inddrages. Er du interesseret i at få hjælp til din stress, depression, angst, i din selvudvikling eller din kreativitet, er kunstterapi en metode, der bruger andre, meget inspirerende, indfaldsvinkler.

Karin siger: ”der er ingen hokus pokus ved kunstterapi. Mine klienter og kursister får mange AHA-oplevelser og synes, at kunstterapi er inspirerende, sjovt og spændende. Jeg har som kunstterapeut en 4-årig certificeret uddannelse bag mig, der bl.a. er funderet i Jungs psykologi og udviklingspsykologien. Dernæst arbejder jeg med mindfulness og nervesystemet og er Medlem af Dansk Psykoterapeutforening.” Karin praktiserer i Sorø og i Roskilde.

På stand nr. 3 kan du:
• Få en snak med Karin om kunstterapi, dine evt. udfordringer eller interesse i din egen kreativitet
• Se og købe billedkunst: malerier, kollager og tegninger. Produkterne er ofte lavet som resultat af terapeutiske processer.
• Købe masker eller få ideer til at lave dem selv. Masker kan bruges i terapeutiske processer men kan også laves for sjov, som f.eks. til Halloween, Fastelavn og Nytår
• Gratis workshop både kl. 11.00 og kl. 14.00 i bagsidetegning, en kunstterapeutisk metode
• Information om kunstterapi som individuel terapi, drømme-analyse, gruppeforløb eller kreative workshops i Sorø eller Roskilde. Kunstterapi bruges til selvudvikling, kreativitet og mental trivsel.

Du kan læse mere på www.everdinck.dk og er velkommen til at ringe eller skrive til Karin på tlf. 2448 0447 eller everdinck@gmail.com og kan også finde Everdinck Kunstterapi på Facebook. Giv gerne et like!

Foto: Everdinck Kunstterapi