Efter at have været væk fra byen i en længere periode, er Everdinck Kunstterapi tilbage i Sorø.

Det er Karin van Everdinck, Diplom Kunstterapeut og Supervisor MPF, der står bag. Siden 2019 har Karin praktiseret som psykoterapeut, kunstterapeut og underviser i kreative workshops og gruppeforløb. I starten i Sorø og senere i Roskilde.

Karin von Everdinck

Karin siger: ”det er en stor glæde at kunne praktisere i Sorø igen. Det er her jeg lever og bor og jeg har savnet at have en praksis tæt på hjemmet”.

Karin har praksis i terapeutfællesskabet på Holbergsvej 2, hvor hun tager imod klienter med stress, angst, depression, PTSD eller klienter, der er i en livskrise, er i en sorgproces, har spiseforstyrrelser eller er pårørende til mennesker med kritisk sygdom eller psykisk sygdom.

”Den skabende proces, der indgår i kunstterapi, er en kontaktform mellem terapeut og dig som klient. Ved at tegne, male, lave en form, lave en opstilling eller kollage, kan vi få øje på dybereliggende ressourcer og/eller udfordringer. Dem, der ligger udenfor din bevidsthed. På den måde kan vi hente noget ind, der er gavnlig for din proces”.

Udover den skabende proces arbejder Karin også med drømme, mindfulness-øvelser, såsom vejrtrækningsøvelser eller små kropsøvelser. Alt afhængig af, hvad du som klient har brug for og gavn af.

Siden maj måned løser Karin også opgaver for den private sundhedssikring DSS (Dansk Sundhedssikring). Er du forsikret hos DSS via dit arbejde, kan du kontakte dem for at søge om at få din behandling betalt.

Udover det kliniske arbejde i sin praksis, tilbyder Karin også naturterapi i Sorøs smukke natur samt supervision og klinikvejledning til terapeuter. Dernæst afholder Everdinck Kunstterapi løbende workshops og gruppeforløb.

D. 27. august kan du besøger Karin på Kreamesse i Slagelse. Der er gratis goodiebags til de første 20 besøgende og du kan deltage i en gratis workshop både for- og eftermiddag.

Du kan læse mere på hjemmeside www.everdinck.dk eller kontakte Karin pr. telefon/sms på 24480447 eller mail everdinck@gmail.com

Foto: Everdinck Kunstterapi