Små ører behøver ikke musikalsk barnemad, men gode, svingende melodier. Og det får de, når Sille og Palle giver koncert på Sorø Børnebibliotek lørdag den 21. maj kl. 11.

Rokkende og rullende, lyttende og lullende, kravlende og savlende, dansende og drømmende, medvirker de helt små verdensborgere i en spil-levende koncert, der præsenterer forskellige musikgenrer – fra vuggende Samba over boblende Bebop til lullende blød Bossa og de melodier der opstår helt spontant undervejs … hvis ellers guitaren vil vågne.

Sille Grønberg og Palle Windfeldt er to af landets mest rutinerede musikere ud i koncerter og CD’er for børn med ca. 130 koncerter årligt i ind- og udland. Parret står bag musikken til Ramasjang-programmet “Rosa fra Rouladegade”.

Denne koncert er for de 0 til 4-årige og er en del af læsefestivalen ÆllebælleMAJfortælle det slår på tromme for, at alle børn får en god sprogstart. Gratis billetter til koncerten fås på biblioteket eller på soroebib.dk, hvor man også kan læse om alt det der sker til ÆllebælleMAJfortælle.

Pressefoto: Sille og Palle – humanmusic.dk