Klimakaravanen kommer igennem Sorø d. 10. og 11. september 2022. Her bliver der i samarbejde med DN Sorø mulighed for at invitere en eller flere af deltagerne til aftensmaden lørdag:

Meningen med besøget er, at der under maden bliver plads til at udveksle synspunkter og give tips om handlemuligheder i forbindelse med klimakrisen. Hvis man fx tilhører gruppen af mennesker, som synes, at klimasagen er lidt svær at gøre noget ved, så kan man her få nogle input til at komme i gang på en nem måde.

Klima-karavanen er en vandrende højskole, der bevæger sig fra Esbjerg til København i august og september 2022. Den kommer gennem store byer, landsbyer, landområder og hovedstaden og vil tegne et bredt billede af, hvordan den danske befolkning forholder sig til klimakrisen. Den består af en blandet skare af klimainteresserede mennesker, der med deres vandring vil skabe opmærksomhed om, at vi står midt i en klimanødsituation, hvor skoven brænder og temperaturen slår alle rekorder rundt om i Europa.

Hvis du inviterer til klimadialog lægges der blot op til, at maden er almindelig hverdagsmad og det eneste, der kræves er, at du henter din gæst på Kongskilde Naturcenter lørdag aften og bringer vedkommende tilbage efter måltidet. Hvis du er interesseret i at være med, så skriv til Armin Vauk fra DN Sorø (avj@mail.dk), så kommer du på listen over interesserede og vi kontakter dig mandag i ugen op til karavanens besøg i Sorø.

Foto: ABW