Glæd jer til den prisbelønnede koncert med Malene Kjærgårds børnejazzband søndag den 31. juli kl. 11.00 på Sorø Bibliotek. Sammen med sit band, der rummer trompet, guitar, bas og trommer fører jazzsangerinde Malene Kjærgård an i en medrivende musikalsk fortælling, hvor familiepublikummet kommer med på togtur gennem Rusland, byfest på Trinidad, strandtur til Copacabana – og ikke mindst en cykeltur gennem København.

Det er jazz i børnehøjde, der lader sig inspirere af musik fra forskellige steder i verden, og det kan blive ganske svært at sidde stille, når de mange farver, lyde, stemninger og indtryk skyller ind over publikum… man må også gerne danse.

Malene Kjærgård vandt Danish Music Award
Malene Kjærgård har sunget for og med børn i over 15 år. I 2020 modtog Malene Kjærgård Danish Music Award “Børnejazzprisen 2020” for sit projekt og album ’Jorden rundt’ og i 2021 modtog hun Carl Prisen i kategorien ”Årets komponist indenfor børnemusik”.

Med på scenen denne søndag i juli har hun Maj Berit Guassora på trompet, Johannes Wamberg på guitar, Tobias Dall på kontrabas og Tira Skamby på percussion.

Jazz på biblioteket
Familiekoncerten er arrangeret af Sorø Jazz og Sorø Bibliotek & Bykontor med støtte fra Statens Kunstfond og varer ca. 45 min. Hvis solen skinner spiller jazzbandet på Sorøs Grønne Scene. Hvis det regner spiller bandet mellem reolerne på børnebiblioteket. Billetter til koncerten koster 25 kr. og kan købes på soroebib.dk eller på det lokale bibliotek. Børn under 3 år er gratis.

Pressefoto