Job- og Uddannelsesmessen skulle løbe af stablen den 19. januar i Sorø Hallen, men aflyses på grund af risikoen for smittespredning, meddeler Sorø Kommune.

Erhvervschef Laila B. Carlsen fra Sorø Erhverv siger:

– Når Børne- og Undervisningsministeriet anbefaler skolerne at tilrettelægge hverdagen, så både undervisning og frikvarter foregår klassevist, kan vi naturligvis ikke forsvare at holde en messe, hvor to hele årgange fra samtlige skoler blandes.

– Skolerne gør en kæmpe indsats for at følge myndighedernes anbefalinger, og det støtter vi naturligvis op om. Det er brandærgerligt, for både de deltagende virksomheder og hele arrangørgruppen har glædet os og knoklet for at blive klar til messen. Men det er desværre det eneste ansvarlige at gøre. Vi ser derfor nu frem mod januar 2023, hvor vi vender stærkt tilbage.

I alt 65 virksomheder og uddannelsesinstitutioner skulle have deltaget på messen for at præsentere de ca. 750 elever for et bredt udvalg af brancher, fag, virksomheder og uddannelser.

Job- og uddannelsesmessen arrangeres af Sorø Erhverv i samarbejde med UU, Jobcentret, Børn og Familier og Nytteindsatsen.

Foto: ABW