Orgeltrio giver koncert på Lauenborggaard lørdag den 19. februar

På Lauenborggaard i Ruds Vedby venter en medrivende og humørfyldt koncert med tre barnlige sjæle fra Aarhus! En trio kommer på besøg med Søren Bech på hammondorgel à la Jimmy Smith akkompagneret af guitaristen Morten Haugshøj og trommeslageren Andreas Skamby. Det lille orkester har valgt det mærkværdige navn ”Balthazars Karaffel” – hentet fra deres barndomsminder om den lange (59 episoder!) serie tegnefilm om Professor Balthazar, der blev vist på børne-TV i 1970’erne.

Den rare professor kunne både opfinde og hjælpe sine venner. Netop det er inspiration til bandets egne kompositioner og arrangementer af klassiske velkendte blues, jazz og popnumre (fra bl.a. The Beatles), der fremføres med rytmisk drive og smittende inderlighed.

Balthazars Karaffel er ny på den danske jazzscene. Bandet udsendte i sommeren 2021 sit førte album ”Clockwise”. Men bandmedlemmerne er ingenlunde debutanter. Morten Haugshøj er veletableret jazzguitarist og kapelmester med fem roste pladeindspilninger bag sig. Søren Bech har med sit hammondorgel i flere år optrådt både med egne grupper og sammen med populære sangerinder som Birgitte Laugesen og Lone Boyd. Og så spiller han i øvrigt kirkeorgel i de lyse timer. Og den konservatorieuddannede trommeslager Andreas Skamby er kendt for sine engagementer i en bred vifte af bands. Fælles for de tre musikere er, at de bor i Aarhus.

Lørdag den 19. februar kl. 14.00
Balthazars Karaffel: Morten Haugshøj, guitar, Søren Bech, hammondorgel, og Andreas Skamby, trommer
Lauenborggaard, Slagelsevej 34, 4291 Ruds Vedby
Entré: 150 kr.
Reservation: email: lauenborggaard34@gmail.dk
eller tlf. 2681 3728 / 4029 6002

Pressefoto