Familiekoncerten på Sorø Kunstmuseum lørdag den 26. februar kl. 14 har i sidste øjeblik fået nyt program. Nu bliver det den festlige kvintet Jazz Five, der vil få børn og barnlige sjæle til at sprælle af fryd med en musikalsk rejse til New Orleans (det var ellers Count Basie, der var annonceret).

Jazz Five er “verdensmestre” i at spille for børn; faktisk så gode at de både i 2014 og 2016 modtog en Danish Music Award Jazz som “Årets danske børnejazznavn”. Som orkester (både voksne- og børnekoncerter), har Jazz Five spillet over 1000 koncerter over det meste af verden. Orkestret består af Jeppe Zacho, tenorsax, Johan Bylling Lang, altsax, Jonas Starcke, bas og vokal, Esben Hillig, piano, og Stefan Andersen, trommer og vokal.

Denne koncert er arrangeret af Sorø Kunstmuseum, Sorø Bibliotek & Bykontor og Live For Børn. Der tilbydes familiebillet til 150 kr. for fire personer.

Sorø Jazzen takker for uundværlig støtte fra:
Sorø kommune / Statens Kunstfond / Knud Højgaards Fond / Brand af 1848 Fond / Egholtfondet / Sorø Spare- og Laanekasses Fond

Se hele programmet på soroejazz.dk

Foto: SDL