1684-1862 Sorø Historiske Festivals ”Ingemannsdag” har nu fået egen hjemmeside:

Foreningen, der står bag ideen og udbredelsen af dagen og ikke mindst fejringen af B S Ingemann, har siden sidste år ønsket sig en platform til brug for kirkerne – som en service- og informationshjemmeside.

Man kan også som kirke tilmelde sig dagen, og som almindelig borger se når vi nærmer os den 3. juli, hvilke kirker der deltager, så man selv kan komme med.

Det er Emilie og Peter Lunds Fond, der står bag sponsoreringen af siden. Og hvor vi med en enkel og lettilgængelig side til brug for kirkerne, gør tingene nemmere i hverdagen. En stor tak til Fonden.

Vi har en hel historisk festival at gøre med, men vi synes at Ingemannsdagen burde have sin helt egen side, som et selvstændigt initiativ og som en tilbagevendende begivenhed.

I øvrigt vil vi gerne fremhæve at kirkerne i coronatiden har haft deres store indflydelse på folks ve og vel.
Og at de skal have den her lille hyldest med på vejen, og vi skal huske kirkerne, ikke kun i krisetider, men som en stor del af vores kultur og værdiskabende samlingssted.

Vi synes det er en fornøjelse, ligesom mange andre, at kunne synge vores dejlige salmer om og om igen. Vores bidrag her til en fejring af B S Ingemann er blot et ydmygt bidrag blandt andre gode tiltag. Og vi er glade for, at I er med og holder lige så meget af Ingemann som vi gør.

Vi håber at se rigtig mange af jer i kirkerne til den almindelige gudstjeneste tid søndag den 3. juli 2022.

Her er linket til siden: www.ingemannsdagen.dk