Artiklen er sponseret

En kloakmester kan være behjælpelig inden for alle typer opgaver, der har noget med kloakker at gøre. Kloakmesteren kan f.eks. arbejde med afløbsinstallationer under jorden eller fra gulvet og videre ud i jorden. Kloakmesteren arbejder også ofte på at finde eventuelle fejl på ledninger og reparerer defekte systemer. Det kræver teknisk viden og godt overblik at være kloakmester, især hvis arbejdet foregår på forskellige lokationer, som f.eks. i et øde område, hvor der ikke findes en hovedkloak.

Vælg altid en autoriseret kloakmester

Hvad enten du som privatperson eller som virksomhed får brug for hjælp i forbindelse med kloakker, bør du altid finde en autoriseret kloakmester, der kan udføre arbejdet for dig. Det er bedst at vælge en kloakmester, der har al den rette viden og helst en masse erfaring bag sig. Det er nemlig din sikkerhed for, at arbejdet bliver udført korrekt, og at der ikke opstår fejl, som bagefter skal rettes op. Det kommer både til at tage tid og koste penge. Foreningen for Danske Kloakmestre har en liste over alle de danske byer, hvor der er kloakmestre til rådighed.

Danske kloakmestre

Danske Kloakmestre er en forening af – ja, af danske kloakmestre. Sammen bringer de masser af viden og erfaring til branchen, og der står helt sikkert en eller flere kloakmestre klar i lige præcis din by, når kloakken er stoppet til eller hvis der er rotter omkring din bolig. I det tilfælde kan en kloakmester også være behjælpelig. Er der brud på kloaknettet omkring din bolig, kan der nemt komme rotter ind i kloakkerne. Det handler om at få rotterne væk i en fart, da de kan være meget generende. I tilfælde af oversvømning af kloakken, f.eks. efter kraftig nedbør, kan en kloakmester også tilkaldes. Også her er det en god idé at tage kontakt hurtigt, så man undgår fugtskader i sit hjem.

 

Det kræver teknisk viden og godt overblik at være kloakmester, især hvis arbejdet foregår på forskellige lokationer. PR-foto