Artiklen er sponseret

3 tips til at vælge de helt rigtige stole til jeres spiseplads
Er du lige flyttet? Eller har du planer om at ommøblere din spisestue? Eller vil du måske bare gerne have inspiration til hvordan du kan omtænke din spiseplads på en smart måde? Så læs med her. For der er nemlig rigtig mange forskellige slags spisebordsstole, der passer ind i mange forskellige sammenhænge og som fungerer godt til forskellige behov.

Den klassiske løsning
Hvis du er på udkig efter spisebordsstole til spisestuen, og gerne vil have en klassisk løsning, som passer godt ind i et stilrent design, så er der mange muligheder både online og i butik. Her kan du nemlig finde mange slags stole som alle findes i afdæmpede farver og design, som ikke vil tage al opmærksomheden i rummet. Hvis du har pladsen og budgettet, kan du måske også eksperimentere lidt med form og materialevalget.

Til det lidt mere beskedne areal
Hvis kvadratmeterne er få eller måske bor du alene, så er dine behov for stole til en spiseplads helt anderledes, end hvis det var en spisestue i en større villa, som du skulle indrette. Her gælder det om at finde stole der er mere praktiske og som kan rykkes rundt lidt nemmere og fleksibelt. Måske ville det også være en god ide for dig at finde stole som kan stables, til når gulvpladsen skal ryddes.

Sæt et personligt præg på spisestuen
Hvis du gerne vil bringe personlighed ind i rummet, kan du overveje at eksperimentere med typen af siddepladser. Måske er det en ide at samle flere forskellige slags af spisebordsstole rundt om bordet. Det kan være at du finder din næste nye spisebordsstol på et loppemarked et sted, som vil passe ind i indretningen. Mix og match derfor typer, farver og materialer for at skabe en anderledes stemning i rummet.

Hvis du er på udkig efter spisebordsstole til spisestuen, og gerne vil have en klassisk løsning, som passer godt ind i et stilrent design, så er der mange muligheder. PR-foto