Sæt kryds i kalenderen søndag 19. juni 2022 kl. 11.00 på Vrangshøj. Du og din familie inviteres til gudstjeneste i haven til Vrangshøj, Thyrasvej 45 i Fjenneslev:

Vi glæder os meget til at se alle generationer på denne dag.

Sognepræst Anders Gothenborg Frederiksen har sammen med organist Lars Klit og kirkesanger Michael Kammer tilrettelagt en kort, familievenlig musikgudstjeneste.

Menighedsrådet og madlavningsholdet var sidste år utrolig glade for hjælpsomheden med at flytte bænke, borde, stole og alles hjælp til afrydningen. Det håber vi også at få i år.

Vi håber selvfølgelig på godt vejr, men skulle det være dårligt, afholdes gudstjenesten indenfor.

Vrangshøj har masser af lokaler og fx kan de større børn trække ovenpå i ungdomsklubbens lokaler. Så søndag 19. juni bliver en dag med mange muligheder og fællesskab for alle generationer.

Efter gudstjenesten sørger menighedsrådet med ad hoc hjælpere for en let buffet med hidtidige populære retter fx bidesild, sild, tun, frikadeller, høns i asparges og en overraskelse – og kage på Vrangshøj kl. 12.00.

Prisen for frokosten er 65 kr. pr. voksen og 20 kr. pr. barn til og med 12 år. Betalingen er på mobilpay 53716 eller kontant.

Tilmeldingen er senest onsdag den 15. juni 2022 og gerne ved en sms 2177 7611 til Margit mail margitfjenneslev@gmail.com eller til sognepræsten.

Alle er velkomne, også turister og borgere fra andre sogne.

Foto: ABW