Artiklen er sponseret

Er festerne blevet lidt for sjove, sådan at du føler andre ser lidt pinligt og medfølende på dig? Har du svært ved at komme ud af sengen om morgenen, og passe dit arbejde uden lige at skulle have en lille en? Prøver du at skjule dit alkoholforbrug for din familie?

Livet kan være svært en gang imellem, og vi kan alle sammen have brug for hjælp. Men alkoholen hjælper ikke. Den løser ikke dit problem. Og det bliver kun værre herfra, hvis du holder fast i dit misbrug.

Så prøv at rejse dig og find den rigtige hjælp, som kan få dig ud af dit misbrug. Og søg gerne lokalt, så du kan få alkoholbehandling Sjælland.

Der findes professionelle, der gerne vil hjælpe dig.

Behandlingscenter Tjele har mange års erfaring i at hjælpe alkoholikere. De møder dig der, hvor du er, og hjælper dig i gang. De har hjulpet tusindvis af andre mennesker, og de kan også hjælpe dig tilbage. Så alkoholbehandling Sjælland vil være en rigtig god mulighed for dig. Så behøver du ikke engang at rejse så langt væk for at komme i behandling.

Det første skridt er, at du erkender, at du har brug for hjælp. Og hvis du beder om hjælp, skal du være stolt af det! Alle mennesker har brug for hjælp en gang imellem i deres liv med stort og småt.

Alkoholbehandling Sjælland er starten på rejsen ud af et alkoholmisbrug. Det er en stor ting, og det tager tid, når det skal gøres rigtigt. For du vil gerne ud af misbruget permanent, og ikke nøjes med symptombehandling.

På vej tilbage

Når du har gennemført din behandling, starter hverdagen igen.

Der er det vigtigt at få nogle gode vaner på plads. Undgå triggere, der kan føre til tilbagefald. Omgiv dig med et stærkt støttesystem. Deltag i regelmæssige møder og terapisessioner, så du holder fast. Og få nogle nye, sunde mål i livet, og etabler en sund livsstil.

Og husk: Tag en dag ad gangen, og fasthold en positivt livssyn. Du er allerede nået langt ved at erkende, hvor vigtigt det er at bede om hjælp.

Behandlingscenter Tjele har mange års erfaring i at hjælpe alkoholikere, uanset hvordan alkoholismen manifesterer sig. Foto: ABW

Sider2022