Artiklen er sponseret

Det er blevet en trend at få naturen ind i boligen. For mange indebærer det at have møbler der er produceret i naturmaterialer, som oftest forskellige træsorter. Hvad hvis nu man omkostningsfrit kan opnå et hjem, hvor man i højere grad føler at man har naturen omkring, selvom man er inden døre.

Tænk kreativt
Ønsker du en mere grøn stue, med flere friske planter? Mere personlighed i køkkenet, eller er du træt af at det kræver store udgifter at have friske blomster på spisebordet? Så brug din kreative fantasi og gå ud i haven eller naturen. Mange er gode til at gå i skoven og samle sammen i julemånederne, til forskellige dekorationer og pynt. Hvorfor skal man ikke kunne det hele året? Man kan klippe et par grene af æbletræet, som er ved at springe i blomst og nyde synet et par uger i hjemmet ganske gratis. Hænge påskepynt eller vinterpynt på de nøgne grene i det tidlige forår eller plukke store smukke buketter fra parker og marker.

Fotograferingens kunst
Naturen byder ofte på helt særlige øjeblikke. Den store lyserøde solnedgang, frosten som glimter i vintersolen eller en mark fyldt med markblomster. Ved at tage billeder af naturen kan man fange disse øjeblikke og tage dem med indenfor og nyde dem igen og igen. Hvis man har en god printer, og brother blækpatroner som har høj farvekvalitet, så kan man nemt og billigt printe billederne ud. Ved at printe dem selv, er det nemt at skifte billederne ud løbende med årstidernes gang.

Husk at nyde processen
Når man ofte bruger tid i naturen, er det vigtigt at stoppe op og lytte til fuglene, mærke vinden i håret og dufte det våde græs under sig. Så husk at nyde og beundre naturen i jagten på naturens smukke fund til hjemmet.

Foto: ABW