Kom til online intromøde om Sorø Kommunes nye tilbud ’Forældrepiloterne’. Tilbuddet henvender sig til forældre til børn i alderen 3-5 år, der er udfordret med uro, opmærksomhed eller impulsivitet, og som ønsker støtte til bedre at kunne håndtere deres barns udfordringer.

Sorø Kommune tilbyder i efteråret 2024 forløbet ’Forældrepiloterne’ til forældre med børn i alderen 3-5 år, der er udfordret med uro, opmærksomhed eller impulsivitet.

Det kan f.eks. dreje sig om, at:

  • Barnet ikke kan huske beskeder, let bliver afledt og glemmer ting.
  • Barnet er meget uroligt, snakker meget eller farer rundt.
  • Barnet afbryder og kommer til at gøre ting uden at tænke sig om.

Forløbet er for forældre, der bor i Sorø Kommune og ønsker støtte til bedre at kunne håndtere deres barns udfordringer, og tilbydes af kommunens Pædagogisk-Psykologisk Rådgivning (PPR).

Online informationsmøde for alle interesserede

Torsdag den 20. juni kl. 17-18:30 inviterer Pædagogisk-Psykologisk Rådgivning til gratis, online informationsmøde for alle interesserede.

Signe og Mikkel, to psykologer fra PPR, fortæller om Forældrepiloterne og om, hvem der kunne have gavn af at deltage i forløbet for at opnå en positiv forandring for både barn og forældre.

Ønsker du at deltage i informationsmødet, skal du sende en mail med navn og antal deltagere til Annette Brynjolf på abry@soroe.dk. Skriv ’Tilmelding information om Forældrepiloterne” i emnelinjen.

Tilmelding skal ske senest onsdag den 12. juni.

Forældrepiloterne – gratis hjælp til positiv forandring

Forældrepiloterne løber over to måneder fra september til november 2024. En fast gruppe af forældre deltager ved fire møder på Sorø Rådhus ledet af vores to psykologer, Signe og Mikkel, fra Sorø Kommunes Pædagogisk-Psykologisk Rådgivning.

På møderne får forældrene vejledning og redskaber, der skal hjælpe dem med at håndtere hverdagens udfordringer og støtte deres børn i deres udvikling. Derudover får forældrene mulighed for at dele erfaringer og sparre med hinanden i gruppen.

Imellem møderne arbejder forældrene med sig selv og deres børn derhjemme.

Læs mere om Forældrepiloterne i informationspjecen her.

Eller kontakt Mikkel, psykolog i Pædagogisk-Psykologisk Rådgivning, på mberj@soroe.dk, hvis du har nogen spørgsmål.

Foto: ABW