Fra crossdance og crossgym til cykelture, familiegymnastik og foredrag. Der bliver masser at kaste sig ud i, når Sundheds- og Trivselsugen løber af stablen i uge 20.

Trivselsugen arrangeres af Sorø Kommune i samarbejde med DGI-partnerskabet ‘Sammen om mere bevægelse’ og Sorø Erhvervsudviklingsråd.

Ugen består af forskellige planlagte aktiviteter, som man kan deltage i – enten som arbejdsplads, som privatperson eller som forening. Man kan også selv planlægge noget, som styrker trivslen og/eller sundheden – på arbejdspladsen såvel som i privatlivet.

Projektleder for Sammen om mere bevægelse, Sebastian Bruun Søndergaard, siger:

”Man skal hverken kunne løbe et maraton eller cykle en etape i Tour de France for at kunne være med i Sundheds- og Trivselsugen. Sundhed og trivsel handler både om den fysiske og mentale sundhed og trivsel, og man skal huske på, at lidt er bedre end ingenting – lidt motion er bedre end ingen motion, og trivsel er noget man skal arbejde på. At snakke om, hvad der er vigtigt for at man trives, er første skridt på vejen mod bedre trivsel.”

En lang række foreninger har budt ind med aktiviteter i løbet af ugen. Blandt andet kan man få en smagsprøve på CrossGym med PGI, løbetræne med DIF og cykle med Stenlille Cykelklub. Du kan også begive dig på billedlotteri i gaderne eller tage på gåtur med Hjerteforeningen. I ugens løb er der koncert for de mindste, aftenklub for de unge og spændende foredrag for de voksne.

Aktiviteterne er samlet i et katalog, som kan ses på kommunens hjemmeside soroe.dk: Trivselsuge i Sorø Kommune 

Trivselsdag arrangeret af Sorø Erhverv og Erhvervsudviklingsrådet. Medarbejdere fra Sorø kommune og virksomheder i kommunen på Torvet i Sorø. Foto: Sorø Kommune