Alsted Kirke slår dørene op til folk koncert og fællessang torsdag 17. marts kl. 19.30

Aktivitetsudvalget for sognene planlægger arrangementerne i kirkerne med fokus på gennem nogle år at præsentere et program for alle interesser og alle generationer.

Ved denne koncert vil publikum blive præsenteret for et udvalg af musik fra den amerikanske folkemusik, også kaldet Folk Music. Sangene synges af Henriette, som gennem de sidste 15 år har arbejdet med en bred palette af musikalske genrer, og Markus på guitar, hvis repertoire spænder fra blues til rock, jazz, gipsy, pop, lejrbålsguitar og klassisk guitar.

Med en baggrund i musikvidenskab fra Københavns Universitet underviser de til dagligt i folkeskolen og gymnasiet og har en forkærlighed for den nærhed, musik kan skabe i koncertsituationen. Sammen ønsker de en hyggelig aften i selskab med publikum, som undervejs også vil få rørt stemmerne med fællessang. I kan høre et eksempel på genren på You Tube ved at søge på følgende: New York Town – The Other Favorites

Henriette er opvokset i Alsted, og vi har hørt Henriette før, og nu glæder vi os til at høre både hende og Markus. Der er gratis adgang.

Pressefoto