Lørdag d. 3. september gæster den århusianske vokalkvartet “Kvinderåberne” Broby Gl. Skole med stemmeworkshop og koncert.

Fire dejlige syngende kvinder med kraft, saft, skønhed og skrøbelighed. Kvinderåberne er inspireret af folkeviserne, både de gamle ballader og de nyere skillingsviser. Der er både latter og gråd, når de synger, råber eller hvisker deres sange. Sangene er om evigt gyldige temaer, som har fyldt menneskelivet til alle tider. Jalousi, undertrykkelse, kærlighed, valg af mænd, drillerier og verdens kaos. Sange og råb til hverdag og til fest.

De siger selv:
“Vi undres, glædes, udfordres, holder os for ørerne, falder i svime i vellyd m.m.

Vi er vældig benovede over tidernes forskellige stemmepragt og lyde.

I dette univers har vi skabt vores koncert. Vi udforsker det hele. Vi bæres af lydene, historierne og hinanden. Vi glædes ved at dele det.

Andre siger:
Sikke klange, sikke sange, sikke kvinder.

Med kraftfuldhed, humor, og klangfulde stemmer skaber Kvinderåberne en unik koncert. Blot med stemmen skaber de lyd der løfter, vækker og forfører.

Fra høj til lavt, fra gakket til smukt. Fra råb til blide lyde, sange og rytmer. Ofte overraskende, ofte rørende, ofte morsomt, altid intenst. Der bliver højt til himlen i mere end en forstand, når det stærke firkløver synger.
Koncertarrangører Holmkær 2021

Info:
Workshop fra 14 til 17
Spisning kl. 18
Koncert kl. 19.30
Priser: Kurset koster 300 kr. for medlemmer af Folkekulturværkstedet Broby Gamle Skole og 350 kr. for ikke-medlemmer. 50 kr. mindre for jer under 25 år. Mulighed for middag for 80 kr., og koncerten med balladedans om aftenen er inkluderet.
Koncerten alene: 80

Pressefoto