Artiklen er sponseret

At du har pyntet op til festen er én ting. Men at du også har det rette grej til at sætte rammen for en aften fyldt med spas er vigtigt. Det skifter selvfølgelig, hvad du kan bruge inden for spil, dekorativt nips og sjovt udstyr til festen, alt efter hvilken fest vi taler om. Fx kan du planlægge nogle lidt mere løsslupne aktiviteter til herreaftenen, end du kan til konfirmationer. Tjek nogle af mulighederne her.

Øloplukkeren må godt være fin
Har du herreaften, skal der nok drikkes en del, mens at I spiller poker eller bare skråler til hinanden dels på grund af fuldskab og dels for at overdøve musikken. Hvis ikke ham af dine venner, som kan det dér med at åbne to ølflasker mod hinanden, gider tage tørnen lige i aften, så brillér i stedet med en fancy oplukker. Fx kan du få oplukkere som fingerringe og pokerkort, hvilket har lidt stil over sig.

Stødgivende løgnedetektorer til herrefesten
Du kan også få løgnedetektorer til festlege, hvor brugeren placerer sin hånd på detektoren, og efter lidt kalibrering kan I begynde at stille ham spørgsmål. Og svarer han usandt, får han stød. De her detektorer er fede til at lære hinanden bedre at kende – og selvfølgelig er det sjovest at bruge dem, når alle er blevet lidt berusede. Så kan brugere altid håbe på, I glemmer deres svar, når I bliver sobre.

Kniber det på kistebunden? Find rabatkoder til dit køb
Det var et par eksempel på, hvad der kan gøre en herreaften mere livlig. Hvis du er på SU eller bare ikke har det store rådighedsbeløb at bruge på nips, så se, om du kan få rabat, når du handler. Fx kan du tjekke HurtigRabat.dk, hvor de har masser af gratis rabatkoder, du kan få uden at skulle oprette nogen bruger. Med dem kan du måske slippe lidt billigere, når du leder efter spøjse sager til festen.

Børnene kan selvbetjene ved en sjov taphane
Nå, men hvad kan du så finde til de mere rolige fester, fx konfirmationer? Her drikker gæsterne sig ikke under bordet, og der er både børn og ældre til stede, så tempoet skal være roligt. Her kunne det være sjovt med en kreativt udformet taphane, du kan fylde med sodavand og andre drikke, der ikke er alkoholiske. Fx kan du få taphaner som vandmeloner visse steder. De gør selvbetjening sjovt.

Hav sjove udendørs aktiviteter i haven
Du kunne også finde havespil, hvis du har en lille græsplæne uden for hjemmet, og vejret holder til det. Så snart ceremonien i kirken er ovre, går det meste af en konfirmation med at sidde ned. Så er der folk med behov for at strække benene, så kunne det være en idé at give dem noget at lave ude i haven. Fx kunne de spille kongespil, stigegolf, ringspil, slamtennis, kroket eller måske blot minigolf.

Hav brætspil, børnene kan deltage i
Indendørs kunne det være rart med brætspil, forældre kan spille med deres børn efter desserten, men før kaffen. Her skal du selvfølgelig være obs på, at du vælger brætspil, som børnene faktisk har en chance for at vinde. Så quizspil er nok ikke så gode, medmindre der medfølger børnespørgsmål. Evt. kan du overveje nogle af de spil, du selv spillede, dengang du gik i SFO. De vil ofte være tidløse.

Fejlkøb gør ikke så ondt, hvis du købte med rabat
Det er en kunst at finde de ting, der kan gøre den lidt kedelige eller simple fest lidt mere sjov eller kompleks. Og det er nemt at begå fejlkøb, for der er ingen garanti for, at de spil, du tænker kunne være sjove at lægge på bordet, er nogle, dine gæster sætter pris på. Men køber du med rabatkoder fra HurtigRabat.dk, så er pengetabet i det mindste ikke så stort. Find derfor koder til webshops dér.

Overkom luksuskøb med gratis rabatkoder
HurtigRabat.dk er måske det sted, du finder flest unikke rabatkoder til danske webshops. Uanset om du er på jagt efter ting til festen, kosmetik eller oplevelser, så er det altid et forsøg værd at tjekke deres gratis rabatkoder. For måske så er der én til en webshop, der har præcist, hvad du leder efter.

 

Hvis du har adgang til en græsplæne findes der mange sjove aktiviteter du kan planlægge udendørs. Foto: ABW