Artiklen er sponseret

Hvis du bruger pumper i din virksomhed som en daglig del af arbejdet, hvis du har brug for pumper på byggepladsen, eller hvis det er en anden situationer, som kræver brugen af pumper, skal du kaste et nærmere blik på de moderne excentersnekkepumper.

Excentersnekkepumper går også under navnet ’mono pumper’, og det er en pumpetype, der kan bruges i et væld af forskellige sammenhænge, hvor pumpens store pumpekapacitet vil gøre dit pumpearbejde nemmere og mere effektivt i det daglige.

Hvad er en excentersnekkepumpe?
En excentersnekkepumpe er en pumpe som alle andre, i det den har til formål at pumpe en væske fra et sted til et andet. Forskellen på en excentersnekkepumpe og andre pumper er den måde, som den pumper på.

Her bruger en excentersnekkepumpe en enkeltsnoet rotor, der roterer inde i en dobbeltsnoet stator. Det er netop denne teknik, som gør en excentersnekkepumpe så anvendelig, da det giver en jævn strøm uden nogen form for pulsering.

Denne teknik adskiller en excentersnekkepumpe fra eksempelvis en centrifugalpumpe, hvor der ikke er en sammenhæng mellem kapacitet og differenstryk. En excentersnekkepumpe bruger i stedet positiv fortrængning, hvilket vil sige, at det er en omdrejning i pumpen, der udfører et deplacement.

Pumpen består af 4 forskellige dele. Det er en stator, en rotor, et ansugningshus og en drivaksel.

Disse fire komponenter og deres sammensætning er med til at gøre pumpen yderst alsidig, så den kan bruges inden for alle tænkelige scenarier, hvor du har behov for at fortrænge forskellige væsker, slam og lignende.

Derfor kan du helt sikkert også finde et område, hvor den ovenfor nævnte pumpe kan bruges i netop din virksomhed.

En excentersnekkepumpe er desuden nem at vedligeholde, hvorfor du kan spare værdifuld tid og omkostninger ved at skifte gamle pumper ud med den moderne udgave.

Hvor kan du købe en excentersnekkepumpe?

Hvis du er på udkig efter en smart og moderne pumpe, der kan løse nogle af dine udfordringer med fortrængning af væske i din virksomhed, er en excentersnekkepumpe et sikkert valg.

Hvis du gerne vil vide mere og høre om dine muligheder, kan du tage kontakt til Summit Electronics, som er at handels- og ingeniørfirma, der er eksperter inden for bl.a. excentersnekkepumper.

Her kan du få råd og vejledning i dit køb, så du er sikker på, at du får den helt rette løsning, når du skal bruges en pumpeløsning i eksempelvis din virksomhed.

En excentersnekkepumpe er nem at vedligeholde. PR-foto