Af Jakob Spliid, Medlem af kommunalbestyrelsen for Venstre

Jeg vil først starte med at takke for den meget store opbakning og tillid jeg blev vist på valgdagen 16/11. Jeg er meget taknemmelig og også meget motiveret for nu at komme i gang, med de mange vigtige opgaver som venter. Det er et stort arbejde nu at skulle sætte sig ind i de nye spændende, men også meget indviklede sager, som skal behandles i de kommende måneder. Jeg ser frem til, sammen med udvalgene og kommunalbestyrelsen, at arbejde Sorø i en endnu bedre retning.

Vi har i den første uge af året holdt de første udvalgsmøder, hvilket for mig betød et møde i Teknik og miljøudvalget og Børne og undervisningsudvalget.

Udover at det er to udvalg der interesserer mig meget, så var det også dejligt at se, at mine nye kollegaer på tværs af alle partier og udvalg også alle virkede motiveret og på begge møder var det kendetegnet, at vi havde en god dialog i en god venlig tone.

Jeg er derfor helt sikker på, at vi får nogle rigtige gode samarbejder, på tværs af alle partier.

Godt nytår.