Den 4. august bød på aftensang i Fjenneslev. Tordenen og regnen startede samtidig med arrangementet, som blev flyttet til den dejlige kølige Fjenneslev Kirke.

Med lidt forsinkelse bød Margit Nielsen formand for aktivitetsudvalget velkommen til sangaftenen, hvor tidligere efterskoleforstander, leder af Røde Kors i Sorø og formand for Marathonsang, Jørgen Kristoffersen, havde valgt nye sange fra højskolesangbogen. Mellem sangene causerede Jørgen Kristoffersen om sangens forfatter og komponist, og med både humor og alvor satte han fokus på teksten i enkelte vers. Alle blev både godt underholdt og oplyst.

Nogle sange kunne synges på to melodier, og en enkelt sang prøvede man på begge melodier. Forsamlingen var sangvant og kendte alle de nye sange, og som Jørgen Kristoffersen sagde i Kirken, så samlede kirkens rum sangen bedre, og han nød alles sang og Sonnich Engsteds spil og Michael Kammers stemme.

Efter sangen kunne alle nyde udsynet over markerne, inden de fyldte sognehuset og nød kaffe, kage, og den gode snak bagefter.

Foto: Margit Nielsen