Onsdag den 25. januar kl. 19.00 inviterer Lynge og Vester Broby sogne til en anderledes Rock koncert i Lynge Kirke.

Bandet 46% kommer og spiller. Koncerten er tænkt som en række sæt med tekster som handler om den virkelighed vi der er midt i livet oplever. Det er tvivl og tro, modgang og medgang, børn, arbejdsliv, bekymringer og glæder!

Efter hvert sæt vil der være mulighed for samtale med afsæt i de emner sangteksterne tager op. Vi håber på en stemningsfyldt aften for os der er midt i livet, hvor vi får lov til at reflektere over tilværelsen sammen.

Koncerten er gratis. Der bliver serveret snaks og man kan købe drikkevarer.

Bandet skriver om sig selv:
46% – originalmusik med meningsfulde tekster
Vi har pisset i brønden
Lagt sten i dine sko
Ridset lakken på bilen
Og forstyrret din ro
Sået mos i din plæne
Ladet ukrudtet gro Arbejdet sort for din nabo Og bestemt hvad du må tro Vi vil ta’ noget fra nogen Måske slå andre ihjel
Vi tænker kun på at få mere og kun på os selv

46% er den uhørte stemme fra pendlerlivet, ingeniørkontoret og villakælderen. Vi er et insisterende liveorkester med noget på hjertet, der vil formidle udsigten fra midten af livet. Tvivlen, desperation, indsigten, håbet og drømmene når man har levet længe, men stadig har langt igen.

Gennem 10 år har vi forfinet vores tekst og musik og er i dag et modent rockband i stadig udvikling. Uden at bekende os 100% til nogen genre er vi tro mod en nordisk musiktradition og har en tydelig tone i tekst og musik der leder tankerne hen på navne som Peter Sommer, Allan Olsen og Kent.

Pressefoto