Elektrogården har travlt, både i el- og vvsafdelingen, og har fået mange nye opgaver. De tilbyder en spændende og udviklende stilling, hvor du vil komme til at arbejde med faste kunder og mindre projekter. Især projekter inden for den grønne omstilling er en stor del af forretningen:

Vi søger dig som har lysten og evnen til at kombinere den gode kundekontakt med din faglighed. Dig der sammen med vores team kan levere et godt stykke arbejde. Hos Elektrogården får du mulighed for at arbejde tæt sammen med den anden afdeling og gøre den grønne omstilling til virkelighed hos vores kunder. En god mulighed for læring på tværs af faggrupper.

Hos Elektrogården ser vi det som en selvfølge, at du har en god balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Da du får kontakt med mange af vores gode og trofaste kunder, ser vi meget gerne at du er serviceminded, møder med et godt humør og at du kan arbejde selvstændigt. Kvalitet og god kundeservice er et par af vores varemærker.
Du er uddannet elektriker eller vvs-montør, du behøver ikke at have mange års erfaring, blot gå-på mod og lyst til, at være med på holdet af driftige og engagerede medarbejdere.

Dine primære opgaver vil være at udføre bæredygtige løsninger især inden for den grønne omstilling samt mindre service- og vedligeholdelsesopgaver.

Der er løbende kompetenceudvikling i form af kurser og “sidemands oplæring”. Servicevogn, arbejdstøj og værktøj prioriterer vi højt. Så du kan være sikker på at grundlaget for, at du kan arbejde med høj faglighed er på plads.

Vi tilbyder dig en god virksomhedskultur med godt arbejdsklima, med mulighed for at kunne planlægge din dag fleksibelt. Vi tilbyder en god løn- og pensionspakke samt sundhedsforsikring.

Kørekort til bil er en forudsætning for jobbet.

Mødested: Hos firmaets kunder – alternativt vores afdelinger i Sorø og Ringsted.

Henvendelse til:

Carsten Hansen

job@elektrogaarden.dk

Tlf.: 58242731

Foto: Elektrogården