Artiklen er sponseret

Overvejer du, hvorvidt du skal have en hjemmeside, men du ved ikke så meget om oprettelse og opsætning af hjemmesider? Så kan vi heldigvis fortælle dig, at du er kommet til det helt rigtige sted, hvis du ønsker at lære mere.

I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvad en WordPress hjemmeside er, og hvorfor du skal vælge en WordPress hjemmeside – uanset hvad dit formål med hjemmesiden er. Bestil en WordPress hjemmeside her, så du kan komme i gang med din nye hjemmeside med det samme!

Hvad er WordPress?

WordPress er et såkaldt CMS-system, hvilket er en overordnet betegnelse for et webprogram, der kan hjælpe dig med oprette og opsætte hjemmesider. CMS står for ’Content Management System’, og der findes adskillige CMS-systemer på markedet, hvor WordPress uden tvivl er den mest populære – både blandt mindre og større hjemmesider.

WordPress er ydermere et open source-blogsystem, hvilket betyder, at du kan downloade forskellige temaer, plugins og hjælpemidler, som du kan bruge til at designe din hjemmesider. Det gælder både i forhold til udseendet af hjemmesiden, men det gælder mulighederne i forhold til hjemmesidens funktionalitet.

Hvorfor skal jeg vælge WordPress?

Der er mange forskellige grunde til, at du skal vælge WordPress som dit CMS-system. Først og fremmest er det gratis at bruge WordPress, fordi det er open source-blogsystem. Det eneste, som du skal betale for, er dit domæne og webhotel, som ikke koster særlig meget.

Derfra har du rig mulighed for at benytte dig af WordPress’ mange forskellige plugins, som du kan bruge til at brugerdefinere og optimere din hjemmeside, så den bliver, som du ønsker det.

Masser af populære plugins

I og med at WordPress er så populært, findes der mange webudviklere, som gerne vil have, at lige præcis deres plugin bliver downloadet. Det betyder, at der efterhånden findes plugins til alle tænkelige formål, som kunne have relevans på en hjemmeside.

Det er især plugins, som kan hjælpe dig med SEO, og hvordan du skaffer mere trafik til din hjemmeside. Det kan også være plugins, som du kan bruge til at designe din hjemmeside ud fra.

Alt i alt kan man sige, at det er de plugins, som du downloader, der kommer til at definere din hjemmeside. WordPress er altså i høj grad et resultat af de plugins, som du bruger til at skabe din hjemmeside på – både i forhold til udseende og funktionalitet.

WordPress er et såkaldt CMS-system, hvilket er en overordnet betegnelse for et webprogram, der kan hjælpe dig med oprette og opsætte hjemmesider, som fungerer godt på både små og store skærme. Foto: ABW