Artiklen er sponseret

Ved Apples septemberevent blev de mange forventninger til virksomheden endelig indfriet. Her havde mange eksperter og iPhone-fanatikere nemlig håbet på, at man for første gang kunne se de nyeste modeller inden for iPhone 14-serien. Apple lancerede på eventet de fire nye modeller, og hvad deres mange fans kan se frem til, når telefonen rammer butikkerne.

Apple ser endnu en gang rigtig stærke ud på smartphonemarkedet med den nyeste iPhone 14, som de præsenterede d. 7. september. Her fik vi også mulighed for at tage et kig på varianterne iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Prisen er fastsat, så der er noget for enhver forbruger, lige meget om man er på udkig efter en normal iPhone eller gerne vil nyde mere af deres nye teknologier.

Køb en iPhone 14 og tag knivskarpe billeder

Som altid er der masser af snak om forventninger til den nye telefon. Det giver samtidig grobund for en masse rygter, og her er kameraet altid et af de helt store samtalepunkter. Med smartphones og sociale medier er kameraet nemlig blevet utrolig vigtigt for mange personer, og derfor var der også mange Apple-fans, der måtte vente i spænding for at se, om den nye iPhone 14 kan følge med resten af smartphonemarkedet.

Her må det siges, at Apple igen kunne sætte smil på forbrugernes læber, da alle modellerne inden for den nye serie kommer med utrolig gode kvalitetskameraer. Den almindelig iPhone 14 og iPhone 14 Plus har et kamera på 12 MP, imens Pro-modellerne har et Pro Camera System med hele 48 MP. Du kan derfor med ro i maven bestille en iPhone 14 og vide, at din Instagram stadig kan blive spækket med flotte billeder i topkvalitet.

Hurtigere iPhone 14 Pro-modeller

Ud over en opgradering på kameraet fik Pro-modellerne ekstra kærlighed af udviklerne i år. De er nemlig blevet udstyret med en A16 Bionic-chip, der gør hastigheden og ydeevnen på disse varianter væsentlig hurtigere. Der er derfor gode grunde til at lave en opgradering, hvis du mener, din gamle iPhone er blevet for langsom.

Derudover kommer Pro-modellerne også med en uhyre god batterilevetid. Den nye processor kræver nemlig ekstra power, og det kan de større batterimodeller sagtens følge med til.

Har du ikke brug for den lynhurtige variant, der også kommer i en noget højere pris, skal du ikke være bange for at købe den almindelige model. Den har nemlig stadig den gamle A15-chip, som har været meget populær i lang tid.

Du kan nu lave din iPhone 14-forudbestilling

I år er der ifølge eksperterne igen store forventninger til salget på den nyeste iPhone. Efter lanceringen er der nemlig kommet rigtig gang i forudbestillingerne af alle modellerne. IPhone 13 satte sidste år salgsrekord med mere end 100 millioner solgte mobiltelefoner, og nogle eksperter spår, at denne rekord muligvis kan blive slået af den nyeste iPhone 14.

Du kan derfor også bestille den nye telefon allerede d. 9. september eller skrive den på ønskelisten til juleaften. Det er i hvert fald en gave, der ikke kommer til at skuffe.

PR-foto