Solens stråler står om vinteren lavt og ubarmhjertig skrapt. Måske skal du ud og finde dit næste par solbriller, og Nyt Syn Sorø står klar med strålende nyheder fra både Karen Simonsen og Prego – fantastiske danske designs.

PREGO står for bæredygtige solbriller til dig, der også bekymrer dig om den verden, vi lever i. Her får du kun bæredygtige solbriller og bæredygtige briller. Så vi sammen kan passe på miljøet og vores klode. Derfor er de også stolte over, at de har indgået et partnerskab med Plastic Bank, der indsamler plastik, inden det ender i verdenshavene.

Karen Simonsen kombinerer Nyt Syns øje for pasform og kvalitet med Karens velkendte stil og univers. En virkelig stærk kombination, der giver dig solbriller, som du kan få glæde af i mange år. Karen Simonsen har en helt særlig sans for farver, detaljer og stil, som tydeligt skinner igennem i kollektionerne.

Karen Simonsen solbriller og Karen Simonsen briller formår at forene både sæsonens trendfarver og de klassiske farver, samtidig med at brillerne har kvalitetsglas, der beskytter dine øjne mod solens skadelige UV-stråler.

Følg med på Nyt Syn Sorø Thomas Waagø Facebook her

Foto: ABW
Foto: ABW