Artiklen er sponseret

Bubble tea har været velkendt i udlandet i flere år nu. I Danmark er vi også ved at følge resten af verden og her er bubble tea også blevet mere og mere kendt. Der er kommet butikker rundt omkring i landet, der sælger bubble tea samt er der også mulighed for at købe tapioca perler online.

Fakta om bubble tea
Bubble Tea er en meget populær drik med små perler ved navn tapioca perler. Den er blevet super populær i Danmark de seneste få år, dog har den været kendt i Asien i mange årtier. Navnet bubble tea er navngivet efter det lækre skum, som samler sig i drikken efter man ryster den og ikke perlerne i drikken, som mange tror.

Mange nyder ikke kun smages af bubble tea, men også perlerne, der nærmest eksploderer, når man har dem i munden. Derudover er der mange muligheder i forhold til smagen af tea samt smagen af perlerne. Tapioca perlerne kan indeholde være forskellige frugt, kokos, kaffe. De laves af cassava-plantens rod. Perlerne har ikke en smag, men dog får de en smag efter processen, hvor de koges og der tilfælles sirup i, hvor de bliver sødere.

Bubble tea er en kølig drink og derfor fungerer den også super godt som en sommerdrik i det varme vejr. Klik her for at få mere information.

Der er masser af forskellige smag, når det kommer til bubble tea. Dette kan bl.a. være de forskellige frugter. Den originale bubble tea-smag er klassisk mælkete. Denne orginale smag er fortsat er en af de mest populære smagsvarianter i dag. Den klassiske smag bruges ofte med en kombination af mælkepulver og sukker. Den har en super sød smag, så hvis man har en sød tand, kan en omgang bubble tea hjælpe dig med dette.

Forbered din egen bubble tea
Der skal ikke meget til for at lave din egen bubble tea med tapioca perler. Drinken består nemlig af tre ingredienser, som er te, mælk og tapiocakuglerne. Kuglerne bliver først kogt og derefter får en masse god smag, efter de er blevet dyppet i sirup eller honning. Smagen er meget sød.

Man kan selv vælge, hvilken mælk man gerne vil bruge. Dette kan være en almindelig komælk eller havredrik, hvis man foretrækker dette. Det fungerer ligeså godt, og er blot alternativer til hinanden.

For at lave dine perler til bubble teaen, skal du blot vande tapiocastivelse og blande det godt, så det bliver en god dej. Derefter skærer man dejen i små stykker og former den til kugler. Derefter bliver de kogt i nogle minutter, hvorefter man får de skønne tapioca kugler.

Historien bag bubble tea
Drinken stammer fra Taiwan, hvor nogle forretningspersoner fik blandet frugtsirup med kold te og sommetider mælk samt de bløde tapioca kugler, som ligger nederst i glasset.

Drinken har været kendt i Asien i lang tid, senere hen blev den kendt i USA og for et par år siden, også i Danmark. Grunden til den stigende popularitet rundt omkring Europa er nemlig også grundet de sociale medier. Der har nemlig været en masse trends på de sociale medier omkirng bubble tea, bl.a. hvordan man laver det.

I 2012 åbnede den første bubble tea butik i København, Danmark, dog har den aldrig været så populær som nu.

Bubble tea er en kølig drink og derfor fungerer den også super godt som en sommerdrik i det varme vejr. PR-foto