Kom med til en hyggelig bogcafé med masser af sommerstemning, når Randi Drejsig Keinicke Petersen og Dorte Hansen anbefaler bøger til din sommerferie.

Som noget nyt kommer Sorø Bibliotek & Bykontor dig og din sommerferielæsning til undsætning. Uanset om du skal have en bog til hængekøjen, liggestolen, rejsetiden eller tæppet du pakker dig ind i. Med andre ord, så behøver vejret hverken være godt eller dårligt, for man kan altid læse. Men hvad skal du læse?

De to garvede læseheste guider dig rundt i hele manegen; mordmysterier, slægtsromaner, romancer, de sjove, de lange, de eftertænksomme eller de klassiske. I kommer hele vejen rundt. Fælles for alle bøgerne, der bliver anbefalet er, at de er gode. ”Bogen er din bedste ven i sommerferien, og vi lover at introducere dig til mange nye og forskellige venner”, fortæller Dorte Hansen, der selv har en svaghed Lucinda Riley og krimier.

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 16. juni kl. 14.30-16.00, hvor der er bogcafé på Sorø Bibliotek, eller tirsdag den 21. juni kl. 10.00-11.30, hvor bogcaféen er på Dianalund Bibliotek. Det bliver en dejlig eftermiddag i litteraturens tegn, hvor der vil blive delta læseoplevelser, du ikke må gå glip af.

Find billetter á 25,- på soroebib.dk, hvor du kan læse mere.

Foto: ABW