I Bog & idé/Legekæden Sorø søger de lige nu en udadvendt salgsassistent med mod på at tage ansvar. 

Som salgsassistent er du skarp til at holde overblik og orden. Du sætter pris på den gode dialog med kunderne og stræber altid efter at give dem den bedste oplevelse og service. Dit gode humør gør hverdagen bedre for både kunder og kollegaer.

Din profil

Du er udadvendt og serviceminded.  Du har en positiv indstilling til nye udfordringer og arbejdsgange. Du er en dygtig sælger og går ind for godt købmandskab. Du brænder for at give deres trofaste kunder den bedste oplevelse. Du arbejder struktureret og engageret. Du har en relevant butiksfaglig uddannelse og meget gerne erfaring indenfor bogbranchen.

De tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag, hvor du har eget ansvar og med godt humør er med til at skabe en god atmosfære i butikken. En hverdag hvor der stilles krav og hvor ikke to dage er ens. Gode arbejdstider med mulighed for fleksibilitet. En arbejdsplads med plads til nytænkning og sjove ideer. Løn efter kvalifikationer jf. HK Overenskomst. Blive en del af et velfungerende og kreativt team af kollegaer, som har det godt sammen.

Det praktiske

Ansøgningsfrist: Mandag d. 16. maj.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.

Ansøgning kan sendes til 7776@bogpost.dk att. Tina Knudsen. Ved spørgsmål, ring eller skriv til tlf. 22 64 90 90 eller 57 83 00 27.

Foto: ABW