Bor man i nærheden af bibliotekspunkterne i Ruds Vedby eller Stenlille, skal der køres lidt længere i juli måned for at sikre sig sommerlæsningen.
Ruds Vedby Bibliotekspunkt holder nemlig lukket i ugerne 28, 29 og 30 og Stenlille Bibliotekshylde, der befinder sig i Røde Kors butikken i Stenlille, er lukket for bogafhentning og -aflevering i ugerne 29 og 30.

Dianalund og Sorø Bibliotek giver dig adgang at låne bøger
Har man sat næsen op efter at læse i sommerferien, er der hjælp at hente. Dianalund Bibliotek kan bruges hen over hele sommeren, dog kun som selvbetjent uden personale i ugerne 29 og 30.
I Sorø har biblioteket og Bykontoret åbent for betjening mandag, tirsdag, torsdag, fredag og lørdag gennem hele sommeren.

Koncerter, naturvandringer og meget andet for børn og voksne i Sorø

Hvis man holder ferie i Sorø, kan man med fordel læse Sorø Bibliotek & Bykontors program for sommeren. Det byder på familiekoncert under Sorø Jazz, vandretur med Ronja Røverdater som usynlig guide, vandringer under Sorø Historiske Festival og meget mere.
Derudover kan få anbefalinger til kulturvandringer i Sorø, fra Pernille på Bykontoret. Ture der folder litteraturen, historien, kulturen ud i forskellige formater; ture der kan tages alene, i fællesskab, med børn, for at blive oplyst, for at være aktiv i naturen og fordi det er sommerferie.

Læs om åbningstider og bibliotekets sommerprogram på www.soroebib.dk

Pressefoto