Efter endnu en coronapause er Pedersborg Forsamlingshus og Pedersborg Gymnastik- & Idrætsforening igen klar til at afvikle bankospil i Pedersborg Forsamlingshus. Torsdag d. 3. februar afholder PGI det første spil. Og derefter skulle det gerne gå spil efter spil igen – forhåbentlig uden flere coronaafbrydelser.

Der er et par ting man skal huske i forbindelse med opstarten. For det første er starttidspunktet flyttet til kl. 18.45 og der skal indløses nyt medlemskort til såvel PGI som Forsamlingshuset for 2022.

Foreningerne håber, at mange af vores trofaste spillere igen vil møde op og støtte foreningerne, der har mistet mange indtægter i forbindelse med coronanedlukningerne.

Torsdag d. 3. februar er der følgende gevinster:
På rækken: /På Kortet:
5 x Ribbensteg /5 x Svinekam
5 x Farspakke /5 x Flæskepakke
5 x Koteletter /5 x Oksekødspakke
5 x Svinemørbrad /5 x Wienerschnitzel
5 x kr. 100,- /5 x kr. 200,-
5 x Oksemedaljoner /5 x Oksefilet

Så der skulle være masser af muligheder for at vinde lidt til at fylde i fryserne, der vel efterhånden må være tømt for bankogevinster!

Selvom coronarestriktionerne er ophævet, er smittetrykket større end nogensinde, så foreningerne håber, at deltagerne vil huske nogle af de gode råd der har været om brug af håndsprit og holde afstand. Håber vi på denne måde kan være med til at det ikke bliver til en ny nedlukning.

Vi glæder os til at se Jer igen til nogle fornøjelige timer med bankospil i Pedersborg Forsamlingshus.