Artiklen er sponseret

Har du et område på din krop, hvor du bare ikke kan tabe dig, lige meget hvad du gør? Så er fedtfrysning måske løsningen for dig. For selvom at vi gør alt for at tabe os på det ønskede område, så er vores fedtdepoter oftest arveligt betingede og derfor knap så lette at komme af med. Vil du gerne blive klogere på, hvad fedtfrysning kan gøre for dig, så læs med her og hør mere om behandlingen.

Hvad er fedtfrysning?
Fedtfrysning er en ikke-kirurgisk behandling, som foregår ved hjælp af CoolSculpting-teknologien. Det er en teknologi, som, via kontrolleret kulde, bidrager til at fjerne op til 25% af dine fedtceller på behandlingsområdet. I og med at fedtcellerne bliver fjernet via kulden, så er behandlingen permanent.

Det skyldes, at vores fedtceller krystalliserer, når de kommer i kontakt med hård kulde. Det betyder også, at tager du efterfølgende på, så vil dit fedt fordele sig anderledes, da du nu har færre fedtdepoter end før. Mange ved ikke, at når vi taber os, så er det blot vores fedtdepoter, der mindskes, og når vi tager på, så bliver de blot større. Vores fedtdepoter er der altså hele tiden. Fedtfrysningen fjerne op til 25% af vores fedtceller.

Hvordan foregår behandlingen?
Behandlingstiden ved fedtfrysning er på omkring 35-60 minutter og vil variere alt efter hvilket område, der skal behandles. Efter din behandling, uanset område, så fortsætter du blot din dag som planlagt. Fedtfrysning er altså en mild behandling, som foregår ved, at du får påsat et håndtag på det ønskede behandlingsområde.

Håndtaget vil så udsætte området for en kulde helt ned til 11 grader. De første 10 minutter kan føles ubehagelige for dig, da området lige skal vænne sig til kulden, men efter de 10 minutter vil behandlingen være helt smertefri. Når behandlingen er ovre, skal det pågældende sted masseres, og det kan igen gøre lidt ondt, indtil varmen er tilbage.

Inden din behandling
Inden din behandling skal du til en konsultation. Det er lovpligtigt ifølge Sundhedsstyrelsen og det bidrager blandt andet til, at du får den rette vejledning og information omkring forløbet. Det er også til denne konsultation, at der vil blive set på, hvordan det optimale behandlingsforløb ser ud for dig. Ud over det, så giver det dig en betænkningstid, så du i vante rammer kan beslutte dig for, om det stadig er noget for dig.

Efter din behandling
Fedtfrysning giver dig minimale bivirkninger, og du kan efter behandlingen fortsætte din dag som planlagt. I nogle tilfælde vil du kunne opleve bivirkninger i form af blå mærker, lidt prikken og lidt hævelser omkring området.

Behandlingstiden ved fedtfrysning er på omkring 35-60 minutter og vil variere alt efter hvilket område, der skal behandles. PR-foto