Artiklen er sponseret

Investeringsporteføljer og aktiehandel er noget, som mange flere ‘almindelige’ mennesker beskæftiger sig med end for bare 5 år siden. Selvom markedet stadig kan være lige så svingende, som man hidtil har set, så er det blevet langt nemmere at investere. Det kræver ikke længere investeringsmøder med en rådgiver i banken, men kan klares direkte fra eksempelvis sin smartphone. Udbuddet af aktiehandels-platforme og kryptovaluta-platforme er stort. Det kan være en jungle at finde ud af, hvor man skal lægge sin energi og ikke mindst sine penge. Se derfor de fem bedste aktie platforme for 2022.

Vinderen for 2022
Den bedste aktie platform for 2022 er uden tvivl eToro.com Det skyldes, at platformen har 0% i kurtage, hvilket betyder, at det ikke koster noget at handle med aktier uanset størrelsen på handlen. eToro.com gør det nemt for alle at komme i gang med at handle med aktier. På følgende link kan man se en sammenligning af aktiehandelsplatforme og finde ud af, hvilken passer bedst til ens behov: https://mininvestering.dk/aktie-platform/

Lær at købe aktier
Først og fremmest er det nemmest og bedst, som førstegangs-investor at bruge moderne handelsplatforme. Disse gør det mere overskueligt at handle med aktier end f.eks. banken. Men mængden af handelsplatforme er, som tidligere nævnt, stor, og derfor kommer her en uvilkårlig liste over de faktorer, som kendetegner en god handelsplatform:

Hvad gør en handelsplatform god?
-Hurtig transaktion
-Stort udvalg af aktier du kan investere i
-Godt overblik
-Platform, der også kan bruges på mobil og tablet
-Tilgængelig kundeservice

Endeligt holder de fleste investorer godt øje med gebyrer i forbindelse med køb og salg, da disse har meget at sige for en aktiehandels økonomiske gevinst.

Hurtigt i gang med en moderne aktiehandels-platform
Vi tager her udgangspunkt i eToro, da denne er kåret som vinderplatform i 2022. Start i 3 enkle trin

1.Opret dig som bruger
2.Indbetal penge til din konto
3.Find de aktier du vil købe

Det tredje trin er lettere sagt end gjort. Derfor er det en rigtig god idé at kigge nærmere på Mininvestering aktieanbefalinger. Disse hjælper til at træffe det rigtige valg for brugeren, uanset om man har mange eller få penge at investere med. Det er vigtigt at vælge en platform som eToro uden kurtage og gebyrer, da kurtage og gebyrer kan æde mange penge af det, der skulle være en økonomiske gevinst.

Aktieanbefalinger
Udvalget af aktier er om nogen endnu større end udvalget af aktiehandels-platforme. Overvej derfor altid en strategi for aktieporteføljen; skal der handles langsigtet eller kortsigtet, eksempelvis. Mange aktier er eller har været billige indenfor det seneste års tid pga. corona, og det er derfor gunstigt at købe aktier lige for tiden. Herfra kan man så satse på en langsigtet investering.

mininvestering.dk kommer med bud på forholdsvist sikre investeringer i det amerikanske aktiemarked lige pt. f.eks. Tesla. Også Pfizer er attraktiv, idet de i lyset af corona-krisen har været på alles læber, i og med de fører vaccinekapløbet stort. Også her kan handelsplatforme som eToro være behjælpelige, da de også konstant opdaterer med nye tips til handler, der kan være gunstige i et givent øjeblik.

mininvestering.dk kommer med bud på forholdsvist sikre investeringer i det amerikanske aktiemarked. PR-foto

God aktiejagt!