Maj måned står i kirkerne i konfirmationernes tegn. De første er allerede afholdt, og de næste er lige på trapperne. Alle konfirmander ønskes et stort tillykke!

Dianalund Kirker byder på masser aktiviteter i maj, bl.a.:

D. 7.5. Kl. 10.00 er der tirsdags café i sognegården, med fællessang. Denne tirsdag får vi besøg af Holbæk og omegns musikskoles seniorkor der vil synge nogle forårssange for os.

D. 8.5 drager Dianalund pilgrimsvenner ud på en længere aftentur  fra Kl. 17.00 i Enemærket skov. Husk madpakker. Temaet er: Forår – nyt liv.

D. 14.5.  Kl. 19.00 indbyder menighedsrådet til en informationsaften i Tersløse sognegård, om hvad det vil sige at sidde i et menighedsråd. Der er til efteråret valg til menighedsrådet, og hvis man er nysgerrig på hvad det giver af muligheder at sidde med i rådet, eller bare gerne vil vide mere om hvad det indebærer, har man her muligheden for at blive klogere og stille spørgsmål.  Aftenen indledes af reggae duoen “Moonshine movers” der vil synge nogle sange fra deres kommende plade, og fortælle lidt om sangene. 

D. 31.5. er der kulturnat i Dianalund, og Tersløse kirke har derfor aften-åbent fra kl.  19-22 hvor der  hele aftenen vil være mulighed for at høre mere om kirken, tænde lys og finde ro til eftertanke og meditation. Kl. 19 optræder skuespiller Mette Maria Ahrenkiel og kirkens ene organist/pianist Malene Thastum med »En lille håndfuld sommer«: Tekster fra »Sommerbogen« af den finsk-svenske forfatter og billedkunstner Tove Jansson (Mumitroldenes ‘mor’) sat sammen med viser og klavermusik af bl.a. Edvard Grieg.

Derudover er der babysalmesang, musikalsk legestue, hverdags pilgrimsvandringer, strikkecafé og middag på tværs. 

Se alle majs aktiviteter her

 

Tersløse Kirke. Foto: ABW