Fredag d. 27. september var en festdag for alle de mange frivillige foreninger med socialt sigte i Danmark, kaldet Frivillig Fredag. I alt havde 120 repræsentanter for de mange frivillige i de mange foreninger i hele Sorø Kommune taget imod invitationen.

I Sorø blev festen for de frivillige holdt i meget flotte lokaler på VKST på Fulbyvej, hvor kommunen og Frivilligcenter Sorø var vært for en aften med fællessang, taler af formand og daglig leder af Frivilligcentret, god mad fra VKST, underholdning ved Henning Vilén, kaffe og lækker æblekage, også ved VKST, før spændingen blev udløst og Lars Schmidt, formand for Social- og Sundhedsudvalget kunne afsløre årets indstillede, nominerede og udvalgte til at modtage, henholdsvis årets individuelle og årets kollektive frivillighedspris.

Det blev henholdsvis Mads Bechgaard fra Sorø Sejlerforening og De Grønne Pigespejdere i Dianalund, som blev årets prismodtagere. Stort tillykke!

Og tak til alle som gav et nap med, for at aftenen forløb så festligt og godt.

 

Modtagerne af de individuelle (Mads Bechgaard) og kollektive (De Grønne Pigespejdere i Dianalund) frivillighedspriser – flankeret af politiker (Lars Schmidt), kommunalt ansatte (Susanne Lysholm) og leder af Frivilligcenter Sorø (Christina Hannine) – tak og tillykke til alle. Foto: Rolf Lehrmann