Artiklen er sponseret

Det er snart ved at være sæson for årets bryllupper, da mange gerne vil holde et sommerbryllup. Hvis du også står og skal giftes nu her, og skal holde et vaske ægte sommerbryllup udendørs i haven, kan du her få et par tips til, hvordan dit bryllup kan blive helt perfekt.

Mad og drikkevarer

Når du har fundet ud af, at du gerne vil holde dit bryllup hjemme i haven, skal der tages stilling til nogle forskellige ting. Først og fremmest skal der være styr på alt der praktiske såsom leje af telt, borde, stole osv. Dernæst skal der styr på mad og drikke, så dine gæster får en dejlig aften. Til et havebryllup må det gerne være lidt uformelt, og det kan både mad og drikke afspejle, uden at det går udover smag og nydelse. Ift. drikkevarer kunne slush ice maskine leje være en god ide, da det både kan appellere til børn, men også til voksne, da der kan puttes vodka i maskinen. Slush ice kan nydes i alle aldre, og er en sjov og hyggelig tilføjelse til brylluppet. Ift. maden kan man enten bestille udefra eller selv lave noget – hvis man selv går i krig med maden, kan det være noget så simpelt som grillmad og lækkert tilbehør.

Dekoration og pynt

Et havebryllup kan nemt laves rigtig hyggeligt og fint med ganske få ting. Sørg gerne for at hænge en masse fine lyskæder og lanterner op, så der bliver en magisk stemning når mørket falder på. Pynt også gerne bordene med flotte blomsterbuketter og fine lysestager eller fyrfadslys. Det gode ved et havebryllup er, at du selv kan bestemme temaet, og hvordan det skal se ud. Det er f.eks. rigtig fint at bruge rustikke elementer såsom halmballer til at sidde på, træstammer, vilde blomster og generelt en masse ting fra naturen, da det er meget eventyrligt.

Først og fremmest skal der til jeres sommerbryllup være styr på alt der praktiske såsom leje af telt, borde, stole osv. Dernæst skal der styr på mad og drikke. Foto: ABW

Sider2022