Nyuddannet anlægsstruktør Jannick Hansen, Kaj Andersen & Sønner ApS, har gjort en særlig indsats som lærling på trods af en opvækst med store udfordringer og manglende opbakning hjemmefra i forhold til, at støtte ham i at kunne få en uddannelse og arbejde. Men det har Jannick i den grad modbevist, og derfor vinder han DI Vestsjællands Lærlingepris 2024.

DI Vestsjælland er stolte af at kunne offentliggøre vinderen af foreningens lærlingepris 2024. Trods en barndom præget af familiære udfordringer, har Jannick Hansen vist en ekstraordinær viljestyrke og arbejdsetik og er nu blevet belønnet for sin indsats.

20-årige Jannick Hansen startede som arbejdsdreng i Kaj Andersen & Sønner ApS, inden han tog hul på uddannelsen som anlægsstruktør. Hans engagement og pligtopfyldenhed har ikke blot gjort ham til en uundværlig del af teamet, men også sikret ham en fastansættelse efter endt læretid.

– Vi er meget glade for at kunne give Jannick Hansen prisen som årets lærling i DI Vestsjælland. Han har udvist et særligt engagement og en imponerende evne til at skabe sin egen vej og bryde med social arv, udtaler bestyrelsesleder for DI Vestsjælland, Jan Bybjerg Pedersen.

Borgmester  i Sorø Kommune, Gert Jørgensen, ønsker også et stort tillykke:

– Som borgmester kan jeg kun være stolt af, at årets lærlingepris går til en lærling i en af Sorø Kommunes virksomheder. Vi har mange gode virksomheder i Sorø Kommune, som sætter en dyd i at bidrage til uddannelsen af fremtidens arbejdskraft ved at tilbyde elev- og lærlingepladser, og som gerne gør noget ekstra for at få lærlingene godt på vej. Jeg vil gerne ønske Jannick et stort tillykke med såvel prisen som uddannelsen – og et tillykke til Kaj Andersen & Sønner med den nye medarbejder.

Fra arbejdspladsen er der også lutter roser:

– Jannick er et unikt ungt menneske, der tager initiativ og tilbyder sin hjælp, hvor end han behøves. Han er en god kollega, har en tårnhøj arbejdsmoral og møder før tid for lige at ordne småting, inden dagen går i gang, udtaler direktør Karsten Andersen.

Udover at passe sin uddannelse til perfektion, arbejder Jannick også i REMA1000 i sin fritid, da han værdsætter arbejdspladsen og sine kollegaer der.

Om prisen:

Lærlingeprisen er en årlig pris, der tildeles en lærling fra DI Vestsjællands medlemskreds, som har gjort en særlig indsats.

Pressefoto