Haven er en kilde til hvile og glæde for stadig flere mennesker, der lider under en stresset hverdag. Ophold i haven er sundt for både krop og sjæl, da vi bliver stimuleret med lys, bevægelse, vitaminer og meget mere. Men haven kan også blive en stressfaktor, hvis arbejdsopgaverne tager overhånd, og vi ikke får udnyttet de gode muligheder, som man har når man er velsignet med en have. Haven kan dog heldigvis nemt blive den oase, du fortjener, hvis du lægger en plan og sætter havearbejdet i system. Dét kan Kristina Ringsmose Madsen hjælpe dig med.

”Jeg er ud af en gartnerfamilie, hvor det grønne altid har været en naturlig del af mit liv,” fortæller Kristina, der selv er uddannet gartner og blomsterbinder. En arbejdsskade gjorde, at hun måtte omskole sig, og i dag hjælper hun haveejere i Sorø om omegn med at få brugt haven på en god måde.

“Er din have blevet for stor en mundfuld, eller har du ikke energien til at holde have i et niveau, som du drømmer om – så kommer hun og forbi og “holder have” regelmæssigt – lige så tit, som du kunne tænke dig,” tilføjer hun.

Kristina kan hjælpe dig med det løbende vedligehold, uanset om du har brug for klipning af hæk og beskæring af buske, lugning af bede, plantning af sommerblomster, deling af stauder, gødning og meget mere.

”Kan jeg lette arbejdsbyrden for en haveejer, så bliver haveglæden hjulpet godt på vej,” siger Kristina, der har 14 års erfaring med at hjælpe, designe og inspirere haveejere, bl.a. som blomsterbinder. Hun afholder jævnligt til kurser inden for årstidens binderi og laver gerne blomsterbinderier på bestilling.

Kontakt Kristina og bestil en tid til at havebesøg og et uforpligtende tilbud.

Pressefoto