Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet 2023/12/04 til 2023/12/12.

SORØ: Varetægtsfængslet efter fund af amfetamin
En 27-årig mand blev mandag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved. Han blev anholdt natten til mandag på Elmebjergvej i Sorø, hvor en politipatrulje fandt den 27-årige sovende på passagersædet i en bil. Da politiet undersøgte bilen, fandt betjentene 875 gram amfetamin, 350 gram ecstasy og nogle ecstasypiller, og den 27-årige blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om euforiserende stoffer. Retsmødet blev afviklet for lukkede døre, og den 27-årige blev varetægtsfængslet frem til den 20. december.

STENLILLE: Bil beslaglagt
I går formiddags klokken 9.00 standsede en politipatrulje en personbil, da den kom kørende ad Fredensvej i Stenlille. Det viste sig, at føreren – en 74-årig mand fra lokalområdet – ikke havde nogen førerret. Og da det var tredje gang, at han var blevet standset uden at have gyldigt kørekort, blev hans bil beslaglagt, og den 74-årige blev sigtet efter færdselsloven.

STENLILLE: Brødrister formentlig skyld i bilbrand
Lørdag formiddag udbrændte en bil og en carport på en adresse i Stenlille, og det nærliggende hus fik også nogle skader fra varmeudviklingen. Men heldigvis kom ingen til skade ved branden. Årsagen til branden skal med stor sandsynlighed findes i den brødrister, som ejeren af bilen havde stillet under fronten af sin bil for at holde batteriet varmt. Denne metode bør på det kraftigste frarådes. Ejeren af bilen blev i øvrigt sigtet efter beredskabsloven.

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Sorø Vestmotorvejen Kl. 7.28 – 13.22 7089 47 130 km/t 163 km/t