Sorø Privatskole søger en dygtig pædagogmedhjælper til et barselsvikariat på 32 timer om ugen fra marts 2023 og frem til januar 2024:

Du skal have mod på at arbejde med kompetencer inden for sociale relationer, anerkendende tilgang til børn og kolleger og evne til at turde og ville skabe nærhed igennem aktivitet.

Du skal have lyst til privatskoleverdenen, fællesskabet og til det særlige ekstra engagement, som er en naturlig del af Sorø Privatskoles kultur. Har du en eller anden X-factor, eller noget som gør dig særlig, hører vi meget gerne om det også.

Vi tilbyder et barselsvikariat på en velfungerende og udviklingsorienteret SFO/skole, der er kendetegnet ved mødet med engagerede elever, forældre og kollegaer. Vi er afdelingsopdelt, og du vil primært være tilknyttet indskolingen og SFO’en, samt 0.X. som klassepædagog. Fra d. 11.4. og frem til sommerferien, blive du også tilknyttet vores førskoleprojekt Spiren.

Du er velkommen til at besøge skolen og læse mere på hjemmesiden. Stillingen ønskes besat pr. 13. marts 2023. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest ved ansættelse på skolen.

Ansøgningsfristen er fredag den 23. januar kl. 14.00. Det forventes at afholde samtaler torsdag d. 26.1.

Læs mere og søg stillingen her

 

Den digitale legeplads på Sorø Privatskole. Foto: SDL